Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Pytanie] Problem z "wbiciem" na MPC

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Przepraszam jeśli nie ten DZIAŁ, ale mam pytanko odnośnie MPC (mam tak od około 3 tygodni)
Problem polega na tym, że kiedy wpisuje w wyszukiwarce "MPC" pojawia mi sie:

MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
www.mpcforum.pl/‎
Doświadczeni z MPC Coders Team pomogą i pokażą jak napisać własne dzieło, które być może stanie się forumowym hitem! 1391 tematów; 8243 odpowiedzi.
Metin2 - Publikacje serwerów - ‎Minecraft - Publikacje serwerów - ‎League of Legends

Ok wszystko w porządku, klikam MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online pojawia się głowna strona MPC ale nie mogę nic kliknąc, tzn. klikam ale sie nic nie dzieje (obojętnie jaki temat), mogę jedynie wpisać login i hasło ale nie działa przycisk Zaloguj się.

Podobnie kiedy wybiorę z str. głównej wyszukiwarki Minecraft - Publikacje serwerów lub League of Legends efekt taki sam, otwiera sie na tym dziale ale "klikanie" nie działa.

Mogę jedynie kliknąc Metin2 - Publikacje serwerów i dalej wejść (przez stronę główną) na dowolny dział/temat MPC. Poźniej nie ma juz problemu, ani z str. główna, ani z zadnym tematem oraz logowaniem.

Jakieś sugestie?

Przeglądarka Mozilla Firefox

Win 7 32 bit

test

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...